Just Speak in November Yarışmasında İl Birinciliği

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Ortaokullar arası İngilizce konuşma projesi olan Just Speak English Kasım ayı konulu ve süreli konuşma yarışmasına okulumuzdan

5.sınıflarda Daily Routine in Pandemic Days konusunda hazırladığı video ile Serem Nas ȘALCI

6. Sınıflarda Healthy-Unhealthy Foods (Pandemic Day) konusunda hazırladığı video ile Gülsüm Sena Çelik

7.sınıflarda Comparing Normal Life and Pandemic Life konusunda hazırladığı video ile Sudenaz Uyar adlı öğrencilerimiz okulumuzu temsilen seçilmişlerdir. Yarışmaya başvuru yapan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda 5.sınıf öğrencimiz Serem Nas ŞALCI Pendik ilçesi 1.si olarak İstanbul Finallerine katılmaya hak kazanmış̧ ve İstanbul İl Finallerinde de 1.lik elde ederek Şehit Adil başarılarına bir yenisini eklemiştir. Öğrencilerimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerine teşekkür ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

22-11-202022-11-2020

Yayın: 22.11.2020 - Güncelleme: 23.11.2020 00:14 - Görüntülenme: 2215