Kardeşlik Sınır Tanımaz Dedik Şehidimizin Adına Su Kuyusu Açtırmaya Karar Verdik

Yaratılmışların en şereflisi olan insanız biz.

Bu dünyaya gönderiliş amacımız var bizim.

İnsanlık için hayallerimiz var bizim.

Sadece okulda değil Türkiye´de ve Dünyada nerede bir acı varsa hissederiz biz.

Dünyanın herhangi bir köşesinde aç, susuz kalan insanları hatırlama sorumluluğumuz var bizim.

Yüce Kitabımız "Müminler ancak kardeştirler". buyurmakta ve bizi Bakara Suresi 148. ayetteki  "Haydi, hep hayırda yarışın! Nerede olsanız Allah hepinizi bir araya getirir. Şüphesiz, Allah'ın gücü her şeye hakkıyla yeter"çağrısıyla kardeşlerimize yardım etmeye teşvik etmektedir.

Biz Şehit Adil Büyükcengiz Ailesi olar bu davete icabet edenlerdeniz. Şimdilik sınır koymuyoruz.

1, 2, 3 su kuyusu....

03-11-2017

Değerli velilerimiz, sevgili öğrenciler yardımlarınızı okul aile birliğine teslim edebilirsiniz.

Teslim ettiğiniz miktar anında sisteme girilmektedir. Böylece hem sınıflarımız hayır yarışmış, hem de kampanyanın hangi aşamada olduğu tüm velilerimiz takip edilmiş olacaktır. BAĞIŞLARI ONLINE OLARAK TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

Daha önce açılmış su kuyusundan örnek fotoğraflar.

02-11-201702-11-2017

Yayın: 02.11.2017 - Güncelleme: 07.02.2020 10:52 - Görüntülenme: 1457