KELİMELERİMİZ FARKLI OLSA DA TÜM DUYGULARIMIZ ORTAK

Şehit Adil ailesi olarak Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Bulgaristan, Macaristan ve Azerbaycan ortaklığında 5 farklı ülke, 6 gençlik topluluğu ve 30 katılımcı ile kabul edilen ilk Avrupa Birliği Projemizi gerçekleştirmenin mutluluğunu, gururunu hep birlikte yaşıyoruz.
Kültür farklılıklarını ve iyi örnekler değişimini “Sokak Yaşıyor Gelsene” adlı ana etkinlik çerçevesinde ele alan
Farklı Kelimeler Ortak Duygular adlı projemiz Erasmus + Gençlik Projeleri kategorisinde Avrupa Birliğinden hibe almaya hak kazanan en yüksek meblalı ikinci proje oldu.
Projemizin ilk hareketliliğinde; 12-16 Şubat 2024 tarihlerinde ortak ülkelerimizin her birinden 5 genç ve 1 lider olmak üzere toplamda 25 katılımcı yı İstanbul’da ağırlayacağız.
İkinci hareketliliğimizde ise Haziran ayında 5 öğrencimizle Çek Cumhuriyetinin başkenti Prag da 5 günlük kültür değişimi aktiviteleri gerçekleştireceğiz.

07-02-2024

Yayın: 07.02.2024 - Güncelleme: 07.02.2024 14:56 - Görüntülenme: 98