LGS 2023 Gurur Tablomuz

4 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşen LGS’ye ait sınav sonuçları açıklandı.  Öğrencilerimizin büyük bir gayretle çalıştığı ve eğitim kadromuzun titizlikle yürüttüğü LGS hazırlık sürecimiz başarıyla sonuçlandı. Bugün açıklanan sonuçlara göre öğrencilerimizin yüzde 73’ü %10’luk dilime girdi.   %1’lik dilimde ise 13 öğrencimiz bulunmaktadır.  26 Haziran Pazartesi günü tercih kılavuzu yayımlanacak ve 3️⃣ Temmuz’dan itibaren tercih süreci başlayacaktır. ️ Tercih döneminde öğrencilerimiz okulumuza gelip gerekli rehberlik hizmetinden yararlanabilecek ve tercihlerini tamamlayıp onaylatabileceklerdir.  Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, sonuçların hayırlı olmasını dileriz.

05-03-2024

Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 05.03.2024 10:06 - Görüntülenme: 51