Öğrencilerimiz Sordu Pendik Belediye Başkanımız Sn. Dr. Kenan Şahin Cevapladı

"Başkan, gençlerle buluşuyor" projesi kapsamında Pendik Belediye Başkanı Sn. Dr.  Kenan Şahin okulumuz öğrencileri ile bir araya geldi.

Okulumuz konferans salonunda yapılan söyleşi de Sn. Dr. Kenan Şahin öğrencilerimize  eğitimden, kültüre, spordan, sanata kadar çeşitli konularda görüşlerini paylaştı.

Sn. Dr. Kenan Şahin

-Dünyayı siz değiştireceksiniz,  kim değiştirecek diye dönüp arkanıza bakmayın.

-Marifetsiz muhabbet olmaz.

-Ben her şeyle az da olsa kendim uğraşmayı seven bir insanım. Yani hiçbir iş için bu benim işim değil gelsin işin uzmanı yapsın demek yerine İlk önce kendim uğraşmayı tercih ederim.

-Toplum neyse siyasetçiler de odur siyasetçileri istenmeyen adam ilan ederek temiz toplum oluşturamayız cümlelerini paylaştı.

Sayın Başkan gençlerin toplumun her kesiminde etkin rol oynadığını belirterek, gençlerin geleceğe hazırlanması gerektiğini geleceğe  hazırlanmak için de bilgili ve donanımlı olmanın yanında ülkemizin  manevi değerlerine bağlı kalınması ve bunun için sorumluluk alınması gerektiğini vurguladı.

Gençlerin sosyal medyayı iyi kullanmaları gerektiğine de değindi.

Gençliğin geleceğin teminatı olduğunu vurgulayan  Sn. Dr. Kenan Şahin gençliğe yönelik ve genel hizmetler hakkında detaylı bilgiler vererek gençlerin görüş ve önerilerini de aldı.Bilinçli gençliğin ne kadar önemli olduğunu 15 Temmuz´da da gördük diyerek ülkemizin gençlere ihtiyacı var, Kapımız her zaman sonuna kadar açık, gençlerin yanlarında olmak görüş ve taleplerine cevap vermek bizim en büyük görevimiz diyerek konuşmalarını sonlandırdı.

Okul müdürümüz Sn. Abdülkadir Işık da söyleşi bitiminde ziyaretleri anısına Pendik Belediye Başkanı Sayın Dr. Kenan Şahin´e okulumuz Ebru atölyesinde öğrencilerimiz tarafından yapılan Ebru tablosunu takdim ettiler.

11-03-201911-03-201911-03-201911-03-201911-03-201911-03-201911-03-201911-03-2019

Yayın: 11.03.2019 - Güncelleme: 11.03.2019 09:42 - Görüntülenme: 644