Proje Hazırlama

Engin hayallerimiz var bizim.. keşfedilmişin peşinde ilerlerken bilinmeyene, denenmeyene meylimiz var. Araştırmayı, analiz etmeyi, ilişkilendirmeyi amaçlıyoruz. Yeni yollar keşfetmek, yeni çözümler üretmek, var olanı daha iyi hale getirmek gibi hedeflerimiz var. En azından bu hayalleri gerçekleştirmek için emek sarfetmeye, bir bilim insanı gibi düşünebilmeye niyetimiz var bizim.. Bu duygu ve düşüncelerle kurmuş olduğumuz proje hazırlama kulübü olarak her hafta toplanıyoruz. Bilim insanının özellikleri ve düşünme biçimi, bilimsel yöntem basamakları, proje hazırlama süreci ile ilgili payşımlarda bulunduğumuz kulübümüzde her hafta tematik bilimsel alanlar belirleyip o alanlar ile ilgili beyin fırtınaları yapıyoruz. Araştırmalarımızdan edindiğimiz bilgiler ile grup yada bireysel olarak proje çalışmalarımızı yürütüyoruz. Çalışmalarımızı sergilemek üzere çeşitli yarışmalara başvurular yapıyoruz. Kısacası sadece lisede akademik derslere giren öğrenciler olmak yerine, hayalleri olan ve bunlara ulaşmak için çabalayan öğrenciler oluyoruz. Yolumuz uzun, yolumuz zor ama yüreğimizin coşkusuna güveniyoruz.

03-03-202003-03-202003-03-2020

Yayın: 03.03.2020 - Güncelleme: 03.03.2020 09:56 - Görüntülenme: 1458