T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Şehit Adil Büyükcengiz Anadolu İmam Hatip Lisesi

Sayın Bilal Erdoğan Okulumuzdaydı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın oğlu Kartal And. İmam Hatip Lisesi mezunu Bilal Erdoğan okulumuzu ziyaret etti.

İSTKA ve Kalkınma Bakanlığının desteklediği Pendik İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği(PİHMED), Pendik Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezi'nin paydaş olduğu imam hatip ortaokullarında özel yetenekli öğrencileri keşfetmeye yönelik "Geleceğimizi Keşfedelim" projesinin tanıtım toplantısı okulumuzda yapıldı.

Toplantıya Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın oğlu İmam Hatip mezunu ve sevdalısı Sayın Bilal Erdoğan, ÖNDER Genel Başkanı Sayın Halit Bekiroğlu, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı M.Sami Divleli ve Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri katıldı.

Ayrıca okulumuza ismini veren Şehit Adil Büyükcengiz´in eşi Aysel Hanım, ilçemizdeki okul müdürleri, öğretmenler ve projeye katılan 5 okuldan öğrenciler toplantıya katıldılar.

Toplantının ardından şehidimizin eşi ile yakından ilgilenen Bilal Bey okulumuz faaliyetleri hakkında da bilgi aldı. Hatıra fotoğrafı ile program son buldu. 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.12.2016 - Güncelleme: 10.02.2020 11:33 - Görüntülenme: 1327
  Beğen | 0  kişi beğendi