Şehit Adil Okudu, Okuyor, Okuyacak...

Okumak, içimizdeki meçhul alemlerin kapısını açar, der Cemil Meriç. O kadar sever ki kitap okumayı, okumak onun için bir aşka dönüşmüştür adeta. Kör olacağını, bu aydınlık dünyanın renklerinden mahrum kalacağını bile bile vazgeçmez okuma sevdasından. Kitap okumak kimine göre aşk, kimisine göre ise karanlık zindanlardan özgürlüğe kavuşmaktır.

Polyanna'dan öğrendik mutlu olmayı. Pişmanlık duygusunu Kaşağı'da Hasan'ın ağabeyinden öğrendik. Ve en önemlisi kul olmayı öğrendik kitapların en güzelinden.

Değerli Veliler, üç yıldır başarıyla sürdürdüğümüz 'Şehit Adil Okuyor' kitap okuma seferberliğini başarıyla sürdürüyoruz. Birinci dönem öğrencilerimizle okuduğumuz kitaplardan sınavımızı yaptık. Sınav sonucunu da ivedilikle sistemimizden ilan ettik.  Dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri pandemi dolayısıyla ikinci dönem başında imkân bulunur bulunmaz verilecektir.
Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder sınavın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Daha önce bir ödül tablosu ilan etmiştik. Ancak soruların tamamını doğru yanıtlayan ve aynı sayıda doğru cevap veren çok sayıda öğrencimiz olduğu için ödülleri artırarak bir yeniden bir değerlendirmede bulunduk.

Şehit Adil Okuyor başlama haberimiz için tıklayınız.

Dereceye giren öğrencilerimiz ve alacakları ödülleri şu şekildedir.

28-01-202128-01-202128-01-2021

Yayın: 28.01.2021 - Güncelleme: 28.01.2021 10:28 - Görüntülenme: 1876