T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Şehit Adil Büyükcengiz Anadolu İmam Hatip Lisesi

SOBİM BAŞLIYOR

Daha önce Sosyal Bilimler Merkezi'mizin tanıtımını velilerimize zoom üzerinden yapmış ve müracaatları almıştık. Müracaat yapan öğrenciler 24 Ekim Cumartesi günü mülakata alınmıştır. SOBİM ile ilgili bilgiler ve SOBİM sonuçları aşağıdadır. SOBİM öğrencilerimize, okulumuza, ülkemize hayırlı uğurlu olsun.

  29-10-2020Kısa adı SOBİM olan "Sosyal Bilimler Merkezi" başta tarih, edebiyat, felsefe ve İslami ilimler olmak üzere sosyal bilimlerin muhtelif alanlarında eğitim, çalıştay ve seminer çalışmaları yürütmek, bilimsel araştırmalar yapmak, sosyal bilimler alanlarında çalışmalar yapan kişileri bir araya getirerek projeler üretmek,  muhtelif kamu, özel ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yaparak ortak çalışmalar yürütmek, sosyal bilimler alanında kapsamlı bir e-dokümantasyon merkezi oluşturmak, kamuoyunu bilgilendirmek üzere dergi, kitap gibi yayınları gerçekleştirmek ve böylece hem özel hem de kamu sektöründeki karar alma ve uygulama süreçlerine katkılarda bulunmak amacıyla oluşturulmuş bir merkezdir.

Vizyonumuz: Sahih bir ilim anlayışının ve özgün ilmi yaklaşımların üretilmesine katkı sağlamaktadır.

Misyonumuz: Sosyal bilimler alanlarında disiplinler-arası (inter-disipliner) ve çok-disiplinli (multi-disipliner) eğitim ve araştırma yaparak çözümler sunmak...

 

 

29-10-2020

29-10-202029-10-2020

 SOBİM Mülakat Sonuçları İçin TIKLAYNIZ.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.10.2020 - Güncelleme: 19.02.2021 23:11 - Görüntülenme: 1244
  Beğen | 2  kişi beğendi