TÜRGİM Değerlendirme Sonuçları

Not: 15-18 Mart tarihinde düzenleyeceğimiz  "Türkiye Gençleri İstişare Meclisi" programına 25 Ocak 2019 28 ilden 75 okul tarihine kadar başvuru yapmıştır. Programımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve emeklerinizden dolayı teşekkür ederiz.
Akademisyen ve öğretmenlerden oluşan "Değerlendirme Kurulumuz" tarafından başvuru metinleri bir hafta boyunca titizlikle incelenip değerlendirmeleri tarafımıza ulaştırılmıştır. Puan ortalamalarına göre yapılan sıralama ile 31 okuldan 124 öğrencinin programa davet edilmesi uygun görülmüştür.
Başvuru yapıp değerli görüşlerini bizlere gönderen tüm okulları ağırlamak isterdik. Ancak çalıştay/programın teknik olarak 75 okul, 300 öğrenci ile yapılması mümkün olmadığından 44 okulu üzülerek programa dahil edemedik.
Tekrar metin gönderen tüm okullara teşekkür eder, programın Türkiye´miz için hayırlı olmasını dileriz.

SONUÇLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayın: 05.02.2019 - Güncelleme: 07.02.2020 09:44 - Görüntülenme: 1489