İLK BAŞARI

Şehit Adil Büyükcengiz Anadolu İmam Hatip Lisesi "Cumhuriyetimizin 93. Yılı" konulu kompozisyon yarışmasında ilçe birincisi, İstanbul ikincisi oldu.

Pendik'te bir güneş gibi doğan Şehit Adil Büyükcengiz Anadolu İmam Hatip Lisesi ilk başarısını kazandı. "Cumhuriyetimizin 93. Yılı" konulu kompozisyon yarışmasında 9. sınıf öğrencilerimizden Rümeysanur POYRAZ  "Bitmeyen Mücadele" başlıklı kompozisyonuyla Pendik ilçe birincisi oldu. Bu başarıyı alkışlarken okulumuza ikinci başarı haberi geldi. Okulumuz aynı kompozisyonla İstanbul il ikincisi oldu. Öğrencimizin bu başarısı ilk önce okul müdürümüz Abdulkadir IŞIK tarafından ödüllendirildi. Daha sonra 29 Ekim 2016'da Vatan Caddesinde yapılan törende öğrencimiz Rümeysanur POYRAZ 1.Ordu Komutanından hediyesini aldı.

Öğrencimizi tebrik eder, başarısının devamını dileriz.

Yayın: 07.11.2016 - Güncelleme: 07.02.2020 14:08 - Görüntülenme: 2501