T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - ŞEHİT ADİL BÜYÜKCENGİZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Başarılarımız

Mrt

‘12 Mart İstiklal Marşı ‘nın Kabulü ve Mehmet Akif’i Anma Günü ‘ etkinlikleri kapsamında Pendik İlçe Müftülüğünün düzenlediği ortaokullar arası şiir okuma yarışmasında 6/C sınıfı öğrencimiz Zeynep KARAÇAR ilçe ikincisi olmuştur. Mehmet Akif ERSOY ‘un YE’S şiirini başarılı bir şekilde okuyan öğrencimizi ve Türkçe zümre öğretmenlerini tebrik ederiz.

Ock

AY YILDIZ GÖLGESİNDE

EDVAR KAPATIP AÇAN MİLLET

İMAN İLE ÇÖLDE VAHA

BULMAKTIR DAİMA NİYET

 

11/C sınıfı öğrencimiz Münevver Canbaz “Mehmet Akif’in Şiirlerinden Yola Çıkarak Slogan ve Afiş Hazırlama” yarışmasında PENDİK 3.sü olmuştur.

Öğrencimiz Münevver Canbaz’ı  ve edebiyat öğretmenlerimizi, ayrıca yarışmaya katılarak slogan üreten, afiş tasarlayan ve millî şairimiz Mehmet Akif’i en güzel şekilde yâd eden bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

6/D sınıfından Elif Özge Tuncel ‘Yüreğimde Filistin ‘ konulu kompozisyon yarışmasında ilçe ikincisi olmuştur. Öğrencimizi, ailesini ve Türkçe zümre öğretmenlerini tebrik ederiz.

Kas

Öğrencimiz Melisa ÇİMEN ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ konulu şiir yarışmasında ilçe 1. si olmuştur. Öğrencimizi, ailesini ve Türkçe zümre öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

‘Cumhuriyet Çiçeği’ isimli şiiriyle ilçe üçüncüsü olan 6/C sınıfı öğrencimiz Buğlem YILMAZ ödülünü Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in elinden aldı. Öğrencimizi ,ailesini ve danışman öğretmenini tebrik ederiz.

Ekm

Pendik Belediyesinin düzenlediği 12. Sınıflar arası Dragon Bot yarışlarında 3 tur ilerleyerek finale kalan kızlarımız ilçe 4. Sü olmuştur. Şehit Adil Büyükcengiz AİHL 12. Sınıf Kızlarımızı ve beden eğitimi öğretmenimiz Delal KARADEMİR’i tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ekm

İstanbul il genelinde düzenlenen “Cumhuriyet” konulu şiir yarışmasında okulumuz 6-C sınıfı öğrencilerinden Buğlem Yılmaz ilçe üçüncüsü olmuştur. Minik şairimizi ve ailesini yürekten tebrik eder, öğrencimizin başarılarının daim olmasını dileriz.

Eyl

YKS 2023 Sonuçlarına Göre Öğrencilerimizin Kazandığı Bölümler ve Üniversiteler

Öğrencilerimizi, ailelerini ve emeği geçen idare, öğretmen ve personelimizi tebrik ederiz. #yks2023 #sehitadilbcaihl

May

10.05.2023 tarihinde İstanbul’un tüm okulları arasında düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Yakar Top yarışmalarında Liseli kızlarımız İstanbul 2. Si olmuşlardır. Geleneksel Oyunlar Sezonunu böyle güzel bir haberle kapatan Şehit Adil Büyükcengiz A.İ.H.L kızlarımızı ve Delal KARADEMİR hocamızı emeklerinden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

İstanbul Anadolu Yakasında 112 İmam-Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirilen "Kur'an-ı Anlamaya Doğru; Nebe-Nas Bilgi Yarışması"nda 70 puan üstü alarak başarı gösteren öğrencimize ödülü Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen törende takdim edildi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Şehit Adil Büyükcengiz öğrencileri sporda ki başarılarına hız kesmeden devam ediyor. Bir çok kategoride final oynayan öğrencilerimiz bu sefer de Geleneksel Çocuk Oyunlarının son müsabakası olan Yıldız Kızlar(7-8. Sınıf) Kaleli Yakartop turnuvasında finale kadar yükselip İstanbul Bölge 2. Si olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve Beden eğitimi öğretmenimiz Delal KARADEMİR’ i tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

Liseli Genç Kız Kaleli Yakar Top Takımımız Anadolu yakası İlçeleri arasında tüm maçları alarak 1. Olmuştur. Haftaya Avrupa kıtasında 1. Olan takım ile yarışacağız. İstanbul şampiyonasına katılmaya hak kazanan öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Delal Karademir’i tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması bölge finali bugün Kadıköy Ahmet Sani Gezici AİHL'de gerçekleştirildi. Okul içi elemelerde 1. olarak okulumuzu temsil etme hakkı kazanan 10/D sınıfı öğrencisi Kevser Berra ŞENTÜRK, bölge yarışmasında 3. oldu. Öğrencimizi ve kendisini çalıştıran Hatice ERGÜN ve Melek KARAKAYA hocalarımızı da tebrik ediyoruz.

May

Okulumuz 6-B sınıfı öğrencilerimizden Zeynep Azra SARIKAYA 28-29-30 Nisan'da Ordu'da yapılan Türkiye Kyokushin Karate Stil Turnuvası'nda Türkiye 2.si olmuştur. 2-4 Haziran'da yapılacak Balkan Şampiyonası'nda ülkemizi -40kg Minik Bayanlar Kategorisinde temsil edecektir. Öğrencimizi ve ailesini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

3-10 Nisan tarihleri arasında ilçemizde düzenlenen Pendik Hentbol Turnuvası’nda okulumuz Küçük Kızlar Hentbol takımımız finale yükselmiştir. Öğrencilerimizi ve Beden eğitimi öğretmeni Delal Karademir’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.