T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Şehit Adil Büyükcengiz Anadolu İmam Hatip Lisesi

2019 LGS sınav Sonuçları Açıklanmıştır. Sınava giren Tüm Öğrencilere Hayırlı Olsun.

Şehit Adil Büyükcengiz Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Şehit Adil Büyükcengiz Anadolu İmam Hatip Lisesi 2019-2020 eğitim öğretim yılında 2019 LGS başvuru kılavuzuna göre Merkezi Sınav Puanı ile öğrenci alacaktır. Şehit Adil Büyükcengiz Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni tercih edebilmeniz için Milli Eğitim Bakanlığının her yıl yapacağı 8. Sınıf LGS Sınavına girmeniz gerekiyor. Aşağıdaki tabloda Şehit Adil Büyükcengiz Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin son üç yıllık taban puanını ve yüzdelik dilimini inceleyebilirsiniz. 

SON ÜÇ YILLIK PUAN BİLGİSİ


Taban Puanı


Yüzdelik Dilimi

2018

Şehit Adil Büyükcengiz Anadolu İmam Hatip Lisesi Taban Puanı

329.462

13.17

2017

Şehit Adil Büyükcengiz Anadolu İmam Hatip Lisesi Taban Puanı

456.780

14.20

2016

Şehit Adil Büyükcengiz Anadolu İmam Hatip Lisesi Taban Puanı 

422.290

15.25

 

Başarılarla dolu 2 yılın ardından proje okul ilan edilen Şehit Adil Büyükcengiz Anadolu İmam Hatip Lisesi, Pendik ilçesinde nitelikli okul olarak seçilen iki kız imam hatip lisesinden biridir. Eğitim öğretim açısından üst düzey fiziki imkânlara sahip okulda deneyimli akademik öğretmen kadrosu ile öğrencileri her yönüyle yetiştirerek hayata hazırlamaya hedeflemektedir.

Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okullarının Amacı;

    • Anadolu İmam Hatip Liselerinde öğrenim görüp fen bilimlerine ve sosyal bilimlere ilgi duyan öğrencilerin kabiliyetleri doğrultusunda gelişmelerine destek vermek, rasyonel ve analitik düşünme becerilerini geliştirmek,  

     • Bilim ve medeniyet tarihimizde öne çıkan bilim insanlarını ve düşünürleri tanımalarını, onların hayatları, eserleri ve etkileri hakkında bilgi edinmelerini sağlamak,    

     • Öğrencilerin fen bilimleri ve sosyal bilimler alanında ilgi ve kabiliyetleri doğrultusunda daha donanımlı, özgüvenleri yüksek, kendi medeniyet değerlerinin farkında olarak yetişmelerine ve onların yükseköğrenime hazırlanmalarına katkı sağlamaktır.

İlk 3 yılda olduğu gibi bu tercih döneminde de çevre il ve ilçelerden hayalleri ve hedefleri yüksek olan iddialı kız öğrencilerin okulumuzu ilk sırada tercih edeceğine inanıyoruz.

"Bilginin gölgesinde geleceğin ellerinde olmasını istiyorsan, düşünüp tasarlamak hayata uyarlamak istiyorsan

Gel sende bize katıl yürüyelim hedeflerimize...."


Okul Tanıtım Filmimiz için tıklayınız.

Başarılarımız için tıklayınız.

Okul Tanıtım Sunumuz için tıklayınız.


 

25-06-2019

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.06.2019 - Güncelleme: 24.07.2022 17:06 - Görüntülenme: 2994
  Beğen | 8  kişi beğendi