2023-2024 Sıradışı Kulüplerimiz Başlıyor...

Sıra Dışı Kulüpler Bilgilendirme

️ORTAOKUL Kulüp saatleri (Cuma hariç)  12:20-13:00  arasıdır.

️LİSE Kulüp saatleri (Cuma hariç)  13:15-13:55  arasıdır.

️Okul çıkışında yapılan kulüpler 16:30 da başlar 18:00 de biter ve ulaşım veli sorumluluğundadır.

️Danışmanı okul dışından olan ÜCRETLİ KULÜPLERDE kayıt ücreti farklılık göstermektedir. Kulüp açıklamalarına bakılması gerekmektedir. Ücret peşin alınır ve iki haftalık deneme sürecinden sonra kulüpten çıkma durumunda iade edilmez.

️Kulüplerin malzeme ve ekipman masrafları olabileceği ve bunların öğrenciye ait olacağı göz önünde bulundurularak seçilmelidir.

️Öğrenci üye olduğu kulübün tüm şartlarını kabul etmiş sayılır. Kulüp açıklamasını iyi okumak öğrencinin sorumluluğundadır

️Kulüp seçimleri sehitadilokuyor.com üzerinden 30 Eylül tarihinde başlayacaktır.

• Tüm öğrencilere öncelikle bir kulüp seçim hakkı verilecektir.
  1. 30 Eylül 2023 Cumartesi günü saat 18.00 itibariyle birinci kulüp seçimleri başlayacaktır.
  2. İkinci kulüp seçimi 1 Ekim Pazar günü saat 12.00'de
  3. Üçüncü kulüp seçimleri saat 15.00'te başlatılacaktır.
  • Saat 18.00 itibariyle ise çakışmayacak şekilde haftanın dört günü ve çıkışlardaki kulüplerde boş kalan kontenjanlara öğrencilerimiz tercih yapabilecektir.

Ortaokul kulüp listesi için tıklayınız.

Ortaokul Kulüp sunumuz için tıklayınız.

Lise kulüp listesi için tıklayınız.

Lise kulüp sunumuz için tıklayınız.

Yayın: 27.09.2023 - Güncelleme: 30.09.2023 17:54 - Görüntülenme: 2657