Başvuru aşamaları

Yükleyeceğiniz fotoğraf sınav esnasında öğrenci adayının yüzünün tanınabileceği düz bir arka zeminde çekilmiş vesikalık fotoğraf olması gerekmektedir.

Parkta, bahçede, elinde bir şey tutarken, başka birisiyle birlikte, küçükken çekilmiş, düğün, nişan v.s. katılırken çekilmiş fotoğrfaf olmasını istemiyoruz.

Gidip fotoğrafçıda çekilin demiyoruz ama en azından cep telefonuyla çekilip sonra da vesikalık olacak şekilde kırpılmış olması gerekmektedir.

Çünkü kimlik belgeleri fotoğraflı olmadığı için öğrenciyi sınav esnasında ve kayıt esnasında sistemimizde de kayıtlı olacak fotoğraf üzerinden tanıyacağız.

Online başvuruyu nasıl yapabilirim:

Kabul sınavı başvurunuzu aşağıdaki bağlantı adresi üzerinden yapabilirsiniz. Başvurularınızı bilgisayar ile yapmanızı tavsiye deriz. Başvuru ekranından öncelikle TC kimlik numarası nufüs idaresinden doğrulanacak, akabinde cep telefonuna doğrulama kodu gönderilecektir. Doğrulama kodu 2 dakika içerisinde telefonunuza gelecektir. Sınav başvurunuz tamamlandığında adaya ait "Sınav Giriş Belgesi" online olarak oluşacaktır. Başvurular sadece internet üzerinden alınacak olup, okula yönetimine onaylatılmasına gerek yoktur.

Herhangi bir sorun yaşamanız hâlinde +902167021032 numaralı whatsapp hattımızdan öğrenci adı ve iletişim bilgilerinizi ekleyerek bize ulaşabilirsiniz.

Size en kısa sürede dönüş yapılacaktır.

Başvuru için gereken bilgiler:

ÖĞRENCİ BİLGİLERİ

FOTOĞRAF

SMS ile doğrulanacak iletişim telefonu

T.C. Kimlik No

Doğum Tarihi