Edebiyat Dergimiz Işkın İkinci Sayıyla Sizlerle

Edebiyat dergimiz Işkın ikinci sayısıyla sizlerle. Dergicilik Kulübü bünyesinde hazırlanan ve okulumuz öğrencilerinin şiir, hikâye, deneme ve makale türündeki yazılarından oluşan kültür ve edebiyat dergimiz Işkın zengin içeriğiyle yayında. Tüm okurlarımıza keyifli okumalar dileriz.

Edebiyat dergimiz Işkın, ikinci sayısıyla okulumuzun dergi ve gazete yayınları arasındaki yeniden sizlerle. Adil Nâme, Tarih ve Düşünce Dergisi, Biyolüminesans ve ABC Post'tan sonra Işkın dergisi, kültür edebiyat alanında yazmak isteyen öğrencilerimizde yeni bir heyecan ve ilgi uyandırmaya devam ediyor. Yayın Kurulu'nu Dergicilik Kulübü öğrencilerimizin yürüttüğü Işkın dergisi, okulumuz öğrencilerinin kaleminden çıkan kültür ve edebiyatın farklı alanlarına ait metin türlerini içermekle oldukça zengin bir görünüme sahip.

IŞKIN Dergisi 2. sayı için tıklayınız.

Yayın: 05.07.2023 - Güncelleme: 05.07.2023 15:37 - Görüntülenme: 87