Hedef LGS 2024

Hedef Lgs 2024

Okulumuz LGS 2024 Ara dönem LGS Kampı programı aşağıdaki gibidir.

7. Sınıf velilerimize 25 Şubat 2024 Pazar günü LGS hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda, Okul Müdürü Abdulkadir Işık ve Müdür Başyardımcısı Ahmet Bilgin tarafından LGS'ye hazırlanacak öğrencilerimizin kurs programı hakkında geniş bir sunum yapıldı.

Ock

Lgs Öğrencilerimize Sene Başında Motivasyon Gezisi yapıldı.

Ock

Geçen sene 8. sınıftan mezun olan 9. sınıf öğrencimiz Zeynep Kaymak bu seneki 8. sınıf öğrencilerine LGS hakkında bilgilendirme yaptı.

Ock

Okulumuz 8. sınıf öğretmenlerimiz öğrencilerimize soru çözüm teknikleriyle ilgili bilgilendirme yaptılar.

Ara

Pendik Kılıçarslan Ortaokulu LGS’24  öğrencilerini okulumuzda ağırladık.Öğrencilerimize okulumuzun sosyal ve fiziksel imkanları tanıtıldı ve öğrencilerin okulumuz ile ilgili soruları, müdürümüz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından yanıtlandı. Katılımlarından dolayı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, hazırlandıkları sınav sürecinde başarılar diliyoruz.

8. Sınıf öğrencierimize, velilerimize  ve okulumuz öğretmenlerine 11 Mart 2023 Gumartesi günü LGS hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda, Okul Müdürü Abdulkadir Işık ve Müdür Başyardımcısı Ahmet Bilgin tarafından LGS'ye hazırlanacak öğrencilerimizin kurs programı hakkında geniş bir sunum yapıldı.