T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Şehit Adil Büyükcengiz Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şehit Adil Ailesine Hoş Geldiniz

2016 yılından bu yana güçlü eğitim kadrosu ve dinamik yapısıyla birçok alanda başarılarıyla öne çıkan Şehit Adil çatısı altında birlikte yeni başarıların emeğini çekeceğimiz dört yıllık lise hayatı sizleri bekliyor

Öğrencisine yüksek akademik başarının yanında kurucu değerlere dayanan sağlam bir şahsiyet, öncü ve girişimci adımlar atabilme özgüveni, kültürel ve entelektüel birikimle donanmış lider bir kimlik kazandırma anlayışıyla hizmet veren Şehit Adil Büyükcengiz AİHL olarak yeni öğrencilerimize kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. LGS yerleştirme sonuçlarına göre okulumuza yerleşen sevgili öğrencilerimiz, akademik başarının sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle zenginleştiği, değerler eğitimi ve maneviyat çalışmaları ile sarmalandığı, öğretmen kadrosu ve fiziki imkânları ile Pendik’in ve İstanbul’un en iyi okullarından birini kazandınız.

Hayallerle çıktık yola. Gün geçtikçe sizinle büyüdü hayallerimiz. Ailemize katılan her öğrenci, her öğretmen, her veli okulumuza değer kattı. Onca başarıyı ve mutluluğu hep birlikte göğüsledik ve gururlandık. Yavaş yavaş ama güçlü büyüyen bu fidanın - eskiler olgunlaşıp tomurcuk verirken- yeni dalları yeşeriyor, zamanı gelince hepsi sırasıyla çiçek açacak ve en güzel meyveler verilecek okulumuzda. Yeni yeşeren dallarımız olarak yeni öğrencilerimizle hedeflerimizi büyütüp hayallerimizi genişletmenin umudunu taşıyoruz içimizde.

2023-2024 eğitim-öğretim yılında bize güvenen, okulumuzu tercih ederek yerleşme hakkı kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, okulumuza teveccüh gösteren velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

 

Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci, idareci ve velilerimize teşekkür ederiz.

 

Öğrencilerimizle geçireceğimiz 4 yıl boyunca öğretmenden öğrenciye, yöneticiden yardımcı personele ve velilerimize kadar her kademede üretkenliğin, güzel ve etkili iletişimin katkı sunduğu içten, samimi, sıcak bir eğitim yuvası olacağımızı ve bu uğurda zorlu tüm engelleri aşma gayreti içinde olacağımızı belirtmek isterim.

Bizim ailemizde temelde sağlıklı bir eğitim ortamı için aile-okul-öğrenci süper üçlüsü başrolü oynar. Bu süreçte tüm paydaşlarımızın her türlü desteği ve önerisiyle birlikte eleştirisi de bizim için anlamlı ve değerlidir.

 

Şehit Adil Büyükcengiz Ailesi giderek büyüyor. Bizimle attığınız ve atacağınız her adım; ışığımız umudumuz, geleceğimiz, yoldaşımız olacak. Birlikte büyüyecek, birlikte gelişecek, birlikte öğreneceğiz. Bizi tercih eden veli ve öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyor; başarılı, huzurlu ve mutlu bir eğitim yılı diliyoruz.

 

Okulumuzu kazanan öğrencilere ulaşabilmemiz için ekteki bilgi formunu doldurmanızı rica ederiz. Formu doldurmak için tıklayınız.

(Not: Okulumuzun ortaokul bölümünden kazanan öğrencilerin formu doldurmasına gerek yoktur.) 

 29-07-2024



Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.07.2024 - Güncelleme: 29.07.2024 22:43 - Görüntülenme: 541
  Beğen | 1  kişi beğendi