ŞEHİT ADİL BÜYÜKCENGİZ AİHL ÖZEL ÖĞRENCİ TAŞIMA SERVİSİ İHALE İLANI

ŞEHİT ADİL BÜYÜKCENGİZ AİHL EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ŞEHİT ADİL BÜYÜKCENGİZ AİHL

ÖZEL ÖĞRENCİ TAŞIMA SERVİSİ İHALE İLANI

Okulumuz Özel Öğrenci Servisleri İhalesi 16.07.2024 Salı  günü saat 10:00’da okulumuz Toplantı Odası’nda yapılacak olup “Okul Servis Araçlarının Çalıştırılması ile İlgili Tip Şartname” aşağıda sunulmuştur.

İLGİLİ SERVİS TAŞIMACISI GERÇEK/TÜZEL KİŞİLERE DUYURU

2024-2025 Eğitim Öğretim yıllarında geçerli olmak üzere 3(üç) eğitim yılı için Şehit Adil Büyükcengiz Anadolu İmam Hatip Lisesi  Taşımacıyı Tespit  Komisyonu olarak, Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğinin 5. maddesi 3. fıkrası ve  7. maddesi uyarınca “Okul Servis Taşıması İşi” ihalesi 16.07.2024 Salı saat 10:00´da okulumuz Toplantı Odası’nda yapılacaktır. İhaleye katılma şartnamesi ve istenen belgeler aşağıda belirtilmiştir. Uygun koşulları taşıyan ve istenen belgeleri hazırlayan iştirakçiler Açık Teklif İletme Usulü ile tekliflerini okul ''Taşımacıyı Tespit Komisyonuna'' 15.07.2024 Pazartesi  günü Saat 17.00 ´ye kadar imza karşılığı teslim etmeleri gerekmektedir.

Şartnameye için tıklayınız.

İhaleye katılabilmek için istenen belgeler tıklayınız.

Yayın: 05.07.2024 - Güncelleme: 05.07.2024 10:50 - Görüntülenme: 450