Tarih ve Düşünce Dergisi, Biyolüminesans Dergisi ve Adil Nâme Sizlerle..

3 yıllık Eğitim-Öğretim yılını geride bırakan okulumuz akademik başarılarının yanında kültürel etkinliklere de yer vermeye devem ediyor.

İlkini de 2018'de "Adilname" adıyla çıkardığımız okul dergimizin bu sene ikinci sayısını çıkardık. Okul idaremizin, öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla dolu dolu hale getirdiğimiz dergimizi çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Okul dergimizin yanında okulumuz "Tarih ve Düşünce Kulübü "öğrencilerimizin hazırlamış olduğu "Tarih ve Düşünce " dergimizi de çıkardık.

Biyoloji Kulübü öğrencilerimizin "Biyolüminesans" dergisini de çıkarmalarının haklı gururunu yaşıyoruz.

Okulumuzu tanıtan, biyoloji sevdalılarını buluşturan, tarihi sevdiren ve düşündüren  bu dergilerimize okul sitemizden ulaşabilirsiniz. Keyifli okumalar dileriz.

ADİLNAME-2 2019 İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

BİYOLÜMİNESANS-1 2019 İÇİN TIKLAYINIZ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

TARİH VE DÜŞÜNCE DERGİSİ-1 OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

ADİLNAME-1 2018 İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

12-07-2019

Yayın: 12.07.2019 - Güncelleme: 13.06.2021 23:23 - Görüntülenme: 850