2024 YILI 6, 7 ve 8. SINIF NAKİL SINAVI BAŞVURULARI

Ara sınıf nakil sınavımız 12 Haziran 2024 Çarşamba günü yapılacaktır. Ayrıntılar aşağıdadır.

Değerli Veli Adayı,

Okulumuz proje okulu olup 5. sınıflara sınavla öğrenci almaktadır.

6., 7. ve 8. sınıflarda oluşan boşluklar için de ARA SINIF NAKİL SINAVI yapılmaktadır.

Ara Sınıf Nakil Sınavı'na okula gelip şahsen başvurabileceğiniz gibi bu formu doldurarak da başvurunuzu yapabilirsiniz.

Bu yıl Ara Sınıf Nakil Sınavı 12 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 11.00'de yapılacaktır. (10 Haziran Pazartesi Mesai bitimine kadar başvuru yapabilirsiniz.)

5, 6 ve 7. sınıflarımızda okuyan öğrencilerimiz imam hatip müfredatına göre Arapça, Hz. Peygamberimizin Hayatı ve Kur'an-ı Kerim dersleri aldığı için ara sınıflara bu dersleri almış olan İmam Hatip Ortaokullarından öğrenci alınacaktır.

Sınav İçeriği Hakkında,

Ara Sınıf Nakil Sınavlarında sınav içeriği öğrencinin hâlihazırda okuduğı sınıf seviyesindeki müfredat ile sınırlıdır. 2023-2024 eğitim öğretim yılında
6. sınıfa geçecek öğrenci, 5. sınıf müfredatından;
7. sınıfa geçecek öğrenci, 6. sınıf müfredatından;
8. sınıfa geçecek öğrenci, 7. sınıf müfredatından sorumludur.

Ara Sınıf Nakil Sınavlarında
Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri derslerinin her birinden 20 soru;
Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce derslerinin her birinden 10 soru olmak üzere toplam 90 soru yer alacaktır.

NOT: Öğrencilerin sınavdan 30 dakika önce okulumuzda hazır bulunmanızı rica ederiz.

Size ulaşabilmemiz için ankette istenen bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederiz.

Ara sınıf nakil sınavına başvuru yapmak için tıklayınız

Başvuru yaptıktan 5 dakika sonra isminizi kontrol etmek için tıklayınız

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 18:44 - Görüntülenme: 182