Etiket Sonuçları: şehit adil

Nis

Ara sınıf nakil sınavımız 12 Haziran 2024 Çarşamba günü yapılacaktır. Ayrıntılar aşağıdadır.

Okulumuzda 4 Haziran 2022 tarihinde yapılan İmam Hatip Ortaokulu 5. Sınıf Öğrenci Kabul Sınavı sonuçları açıklanmıştır.

Sınava 635 öğrenci katılmıştır. İlçe müdürlüğümüz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 4 sınıf olan kontenjan,120'ye (5 sınıf) çıkartılmıştır.

120 Öğrenci asil kayıt hakkı kazanmıştır. Sınava giren tüm veli adaylarımıza ilgileri için teşekkür ederiz. Kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizi ve velilerimizi de tebrik ederiz.

24 Haziran 2022 tarihine kadar asil kayıt hakkı kazanan öğrencilerden kayıt yaptırmayanların yerine 27 Haziran 2022 tarihinde 121., 122., 123., 124., 125.,... sıradaki öğrenciler sırayla çağırılacaktır.

May

Tarih ve Düşünce Kulübü tarafından organize edilecek olan Tarih Genel Kültür Bilgi Yarışması 03 Haziran 2021 Perşembe günü Zoom üzerinden yapılacaktır. Kitap hediyeli yarışmaya tüm lise öğrencilerimiz katılabilir. Ortaokul öğrencilerimiz de seyirci olarak katılabilirler.

İstiklal Marşının 100. yılında İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri kapsamında ilçemizde çeşitli yarışma ve etkinlikler düzenlenecektir.

Bu kapsamda Bir Karakter Abidesi "Mehmet Akif'e Mektup" Yazma Yarışması (Ortaokul-Lise) koordinatörlüğünü okulumuz yürütmektedir.

May

Biyoloji Kulübümüzün emekleriyle ortaya çıkan Biyolüminesans dergimiz sizlerle...

Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu denilince ne anlaşılmalıdır?

Farkı nedir?

Ekm

Düşmanların boyunduruğu altından bir milleti kurtaran, ardından Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, 29 Ekim 1923'te Cumhuriyeti ilan etti. Bizde okulumuzda bu anlamlı günün  96. yıldönümünü  coşkuyla kutladık. Şiirlerin okunduğu,  video sunumlarının yapıldığı, oratoryonun tüm izleyenleri etkilediği güzel bir program oldu. Tüm izleyenlerin keyif almasında emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Darıca Basın İlan Kurumu Tatil Köyünde Pendik Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak projesi olan İrfan Yolcuları projesi kapsamında Diriliş Kış Kampı düzenlendi.