2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminde açılan ve dönemin başından itibaren birçok başarılara imza atan Şehit Adil Büyükcengiz AİHL ailesi olarak birinci dönemi karne töreni ile tamamladık.

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı kapsamında desteklenen "Meraklı Minikler Eğitim Merkezi" adlı projemizimizin açılış toplantısı; Pendik Kaymakamımız Sn. Yılmaz Şimşek, Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Süleyman Pergel, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Aytekin Yılmaz, Maltepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Belma AKŞİT, Maltepe Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, öğretim üyeleri Prof. Dr. Ümit Davaslıgil, Prof. Dr. Ayla Oktay, Yard. Doç. Dr. Handan DOĞAN, okul yöneticileri ile çok sayıda misafirin katılımıyla  okulumuz konferans salonunda gerçekleşti.

Ara

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın oğlu Kartal And. İmam Hatip Lisesi mezunu Bilal Erdoğan okulumuzu ziyaret etti.

Ara

Gebze Teknik Üniversitesi ile Fen ve Sosyal Bilimler programını daha aktif uygulayabilmek için 4 yıl süreli olarak işbirliği protokolü imzaladık. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Aslan ile yapılan görüşmeler sonucunda gelecek dönem ve yaz tatili için yapılacak etkinliklerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Yapılan protokolün okulumuz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Kas

24.11.2016 saat 10:00´da Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen törende okulumuz öğrencisi Kübra KAYNAR İstanbul Valisi Vasip ŞAHİN'in elinden ödülünü almıştır.

Kas

Bu yıl 34.sü düzenlenen Uluslararası Kitap Fuarını gezen 558 bin kişi arasında okulumuz Şehit Adil Büyükcengiz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri de vardı.

Kas

Şehit Adil Büyükcengiz AİHL olarak 15 Temmuz ´da şehit olan Yusuf ELİTAŞ öğretmenimizi unutmadık.

Kas

Şehit Adil Büyükcengiz Anadolu İmam Hatip Lisesi "Cumhuriyetimizin 93. Yılı" konulu kompozisyon yarışmasında ilçe birincisi, İstanbul ikincisi oldu.

Kas

Pendik´te bir güneş gibi parlayan Şehit Adil Büyükcengiz Anadolu İmam Hatip Lisesi ismini aldığı şehidine vefa borcunu ödemek için canla başla çalışıyor.

Ekm

22 Ağustostan itibaren TEOG tercihlerine açılan okulumuzu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve ilçemizde bulunan imam hatip okulları müdürleri ziyaret ettiler.