Etkinliklerimiz

Ara

Okul idaremiz başta olmak üzere okul aile birliğimiz ve bütün velilerimizin katılımıyla 15.12.2016 tarihinde Halep´e yardım amaçlı kermes düzenlenmiştir. Kermesimizden 3013 tl para toplanarak Halep´teki kardeşlerimize gönderilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Mevlid Kandili programını okulumuz konferans salonunda yaptık.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Engelliler Haftasını duygu dolu anlara sahne olurken aynı zamanda farkındalık oluşturacak eğitici bir programla kutladı.Bu özel programımız engelli vatandaşlarımızın da katılımıyla daha da renklendi ve anlam kazandı.Görme engelli çiftimiz Özgür ve Seval Güneş,İşitme engelli ağabeyimiz İbrahim Çetin ve kendisi aynı zamanda bir Koda olan İşaret Dili Eğitmeni Hakan Şengün ve yürüme engelli ablamız Ayşegül Sürer programımıza katılarak bizi onurlandırdılar.Hepsinin verdiği ortak mesaj ise:İyi bir aile,özenli bir öğretmen ve duyarlı bir çevreyle Engelli insan sayısı sıfırlanır....

Kas

2016-2017 Eğitim öğretim yılı 24 Kasım kutlamaları okulumuzda coşkuyla kutlandı. Okulumuz öğretmenlerinden Nur El YAKIN, Emine ÇINAR ŞALCI, Esra AKPINAR, Ezgi ACARER ve Özlem GÜZEL AKÇA tarafından hazırlanan programa okulumuz öğrencilerinin de önemli katkıları bulundu. 5.sınıf öğrencilerinin okuduğu şiirler ve 9.sınıf öğrencilerinin hazırladığı skeç oldukça dikkat çekiciydi. Ayrıca öğrenciler tarafından hazırlanan video ile çocuklarımız güzel dileklerini öğretmenlerine iletme fırsatı buldular. Emeği geçen bu büyük aileye ve değerli müdürümüze teşekkür ediyoruz.

Kas

Velimiz Ümit ÇALIŞKAN İHH Yetim Kardeş Projesi ile ilgili  tüm öğrencilerimize seminer verdi.

Ekm

Şehit Adil Büyükcengiz AİHL olarak 6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşunu coşkuyla kutladık.