5. Sınıf Öğrenci Kabul Sınavı Başvurularımız Başlamıştır.

Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa ve İmam Hatip kültürüne sahip fertler olarak yetiştirmeyi en büyük amacımız belledik.

Karşılaşılan sorunlara yapıcı çözüm üretme yaklaşımları ile örnek okul olmak ve öğrencilerimizin bütüncül gelişimlerini desteklemek amacıyla akademik yönlerinin yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetler sağlayarak milli ve manevi değerlerine sahip, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında bireyler yetiştirmek düsturuyla yola çıktık.

Gelişmiş imkanlarıyla, modern yapısıyla, nitelikli eğitim kadrosuyla çevresine örnek olan ve eğitimde kaliteyi artırmayı hedefleyen okulumuz, kız öğrencilere yönelik adres şartı aramadan ortaokul bünyesine sınavla öğrenci alacaktır.

Okulumuz 2016 yılında açılmış olup, bünyesinde imam hatip ortaokulu ve lise bulunan proje okuludur.

2016 yılından itibaren 5.sınıfa sınavla öğrenci alınmaktadır. Bu yıl da kabul sınavı ile 120 kız öğrenci alınacaktır.

Ortaokulumuzda İngilizce ağırlıklı Arapça takviyeli Dil Sınıfı Projesi uygulanmaktadır.

Okulumuzda öğle arası ve çıkışlarda aktif bir şekilde kulüp faaliyetleri gerçekleştirilmektedir. Ortaokulda bulunan öğrenci kulüplerimiz aşağıdaki gibidir.

•          Deneylerle Eğlenerek Öğreniyorum

•          Matematik ve Oyun

•          Kur’an Kulübü

•          Doğa Öncüleri Kulübü

•          Elmas Mozaik Tablo Yapımı

•          Kur'an Bülbülleri Kulübü

•          Gitar Kulübü

•          Zeka Oyunları Kulübü

•          İzcilik Kulübü

•          Kütüphanecilik Kulübü

•          Örnek ve Öncü Şahsiyetler Tanıtım Kulübü

•          Geleneksel Çocuk Oyunları Kulübü

•          Kısa Film Kulübü

•          Unlu Mamüller ve Butik Pastacılık Kulübü

•          English Club

•          Osmanlı Türkçesi Kulübü

•          Resim Kulübü

Okulumuzda yemekhane, spor salonu, fen laboratuvarı, resim ve müzik sınıfları vb. her türlü fiziksel imkân bulunmaktadır.

Sınavda adaylara Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Sosyal Bilgiler, İngilizce derslerinden 4. sınıf konularını içeren 10’ar soru, Genel Yetenek’ten 10 soru olmak üzere toplam 70 soru sorulacaktır.

Okul hakkında nasıl bilgi edinebilirim?

Derslikler, kütüphane, laboratuvar, spor salonu, multivizyon salonu, mescid, yemekhane ve okul bahçesini sanal olarak gezebilirsiniz, tanıtım videomuzu izleyebilir veya başarılarımız ve diğer faaliyetlerimiz için web sitemizden yararlanabilirsiniz.

•          Sanal tur için tıklayınız.

•          Tanıtım videomuz için tıklayınız.

•          Başarılarımız için tıklayınız.

•          Sıra dışı kulüplerimiz için tıklayınız.

•          Ortaokul ile İmam Hatip Ortaokullarındaki ders saatleri için tıklayınız.

DİKKAT:Okulumuza sadece kız öğrenci alınmaktadır.

Sınav kılavuzu için tıklayınız.

Kaymakamlık oluru için tıklayınız.

Başvuru için tıklayınız

11-03-2024

05-03-202415-09-202323-03-202315-03-202302-05-202311-05-202311-05-202305-05-202306-12-202320-11-202307-02-202431-10-2023

Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 09:29 - Görüntülenme: 2943