Nis

Ara sınıf nakil sınavımız 12 Haziran 2024 Çarşamba günü yapılacaktır. Ayrıntılar aşağıdadır.

Eyl

Nis

Değeli Veliler, 2023 yılı bursluluk sınavı başvuruları başlamıştır. Son Başvuru 16 Haziran Cuma'dır.

️Sınav için gerekli olan evraklar:

️ EK-1 belgesi.

️ 2022 yılına ait (her ayın olacak şekilde)maaş bordrosu.

️ Nüfus kayıt örneği, (e-devletten alabilirsiniz)

Sisteme gireceğiniz bilgileri EK 1 formuna göre girmeniz gerekmektedir.

EK-1 Formu için tıklayınız.

Sistem üzerinden öncelikle kendiniz başvurup  gerekli evrakları okula teslim ederek onaylatmanız gerekmektedir.

Okul tarafından sizlere başvurunuzun onaylandığına dair imza karşılığında bir belge verilecektir.

Sınav kılavuzu için tıklayınız.

Kas

Okulumuz bu yıl Sabancı Vakfı ve İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ortak protokolü kapsamında "Okul İklimi Projesi" uygulayan iki pilot okuldan biri olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ekm

Okulumuz Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 20 Ekim 2022 Perşembe günü saat 15.30'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Toplantı yeter sayısı sağlanamadığı taktirde  Genel Kurul, 27 Ekim 2022 Perşembe saat 15.00' te aynı mekanda yapılacaktır.

Toplantı gündemi aşağıya çıkarılmış olup, toplantıya iştiraklerinizi bekleriz.

10 Ekim 2022

Aynur ACAR

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Adına

Eyl

Okul Kıyafetlerimiz resimlerdeki şekildedir. 12 Eylül Pazartesi itibariyle kıyafetleri okuldan temin edebilirsiniz.

Ekm

Okulumuz Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 23 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 15.00'te okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Toplantı yeter sayısı sağlanamadığı taktirde  Genel Kurul, 30 Ekim 2021 Cumartesi saat 15.00' te aynı mekanda yapılacaktır.

Toplantı gündemi aşağıya çıkarılmış olup, toplantıya iştiraklerinizi bekleriz.

18 Ekim 2021

Ayşe Gökçe KAYA