May

Millî Eğitim Bakanlığı, “Türk Millî Eğitiminin Genel ve Özel Amaçları” doğrultusunda öğrencilerin kişisel gelişimlerini sağlamalarını ayrıca edindikleri bilgi ve becerileri topluma faydalı olacak şekilde paylaşmalarını hedeflemektedir. Bu doğrultuda 08/06/2017 tarih ve 30090 sayılı Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği gereği, öğrencilerin millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri kazanmasına yönelik bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler ile toplum hizmeti çalışmalarını kayıt altına almak için e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi içerisinde Sosyal Etkinlik Modülü oluşturulmuştur. Sosyal etkinlikler; bilimsel, kültürel, sanatsal, sportif etkinlikler ve toplum hizmeti çalışmaları olmak üzere beş alandan oluşmaktadır.

Bu doğrultuda öğrencilerin gerçekleştirdiği sosyal etkinlikler, e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi Sosyal Etkinlik Modülü’nde Okul Etkinlikleri, Merkezî Etkinlikler ve Okul Dışı Bireysel Etkinlikler olarak kayıt altına alınacaktır.

Okul Etkinlikleri ve Merkezî Etkinlikler okul idaresi tarafından takip edilebilmektedir ancak Okul Dışı Etkinlikler öğrenci ve veliler tarafından beyan edilmelidir. Bu sebeple velilerimizin aşağıdaki bilgilere istinaden “Sosyal Etkinlikler Bilgi Formu ”nu doldurup okul idaresine teslim etmeleri gerekmektedir.

Tem

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında okulumuz öğrencileri için okul servis araçlarının tespiti işlemleri 13.07.2018 Cuma günü saat 10.00´da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

May

Okulumuz 2016-2017 eğitim-öğretim yılında açılmıştır.

Bünyesinde İmam hatip ortaokulu bulunmaktadır. Ortaokulumuzda İngilizce  ve Arapça ağırlıklı dil projesi uygulanmaktadır.

Lisemiz 2018-2019 eğitim öğretim yılında merkezi sınavla öğrenci alacak olup, Fen ve Sosyal Bilimler Programı uygulanmaktadır.

Kas

Eba tanıtım panomuz  1. kattaki 5/B sınıfının karşısında yer almaktadır. Tüm öğrencilerimiz panoyu inceleyebilirler.