Ziyaretçilerimiz

Pendik imam hatip okullari arası Siyar yarışması 7-9 Mart 2017 tarihlerinde 35 okulun katılımıyla gerçekleşti büyük heyecana sahne olan yarışmada öğrencilerin Peygamber Efendimiz hakkındaki bilgileri göz kamaştırdı.

Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Hasan Aslan Kuran ve Bilim konulu bir seminer verdi. Seminerinde Kuran-Evren ilişkisini İslam´ın ilme verdiği değeri ve evrenin yaratılışından bahsetti. Kendisi de Fizik Profesörü olan Hasan Bey fizik ve matematik ile ilgili öğrenciler de merak uyandırmaya çalıştı. Öğrencilerden seminer esnasında ve seminer sonrasında gelen soruları samimi bir şekilde cevaplandırdı. Seminer sonrası öğretmenlerimizle kısa bir değerlendirme toplantısı yapıldı. Gebze teknik Üniversitesi ile işbirliği yapılacak konular gözden geçirildi

TVNET sunucusu Sayın Tufan Yakar tarafından okulumuzda veli ve öğrencilerimize diksiyon, topluluk önünde konuşma ve etkili konuşma konularında seminer verildi. Ses ve diyafram hakkında bilgi verip nasıl sesimizi kullanmamız gerektiği üzerinde durdu.  İletişimin en önemli aracı olan sesimizin topluluk önünde nasıl kontrol edileceği ve etkili bir şekilde kullanacağını örneklerle açıkladı. Göğüs nefesi, duygu tonlama,  rol çalma,  jest ve mimiklerin kullanımında velilerimizi ve öğrencilerimizi aydınlattı. Kendisine teşekkür edildi ve Esmaül Hüsna Tablosu takdim edilerek programa son verildi.

TEOG sürecinde olan Tuzla Halil Türkkan İHO 8. Sınıf öğrencileri  okulumuzu tanımaya ve okulumuz hakkında bilgi almaya geldiler.

Ara

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın oğlu Kartal And. İmam Hatip Lisesi mezunu Bilal Erdoğan okulumuzu ziyaret etti.