İstiklal Marşımızın 100. Yılı Afiş Yarışması'nda 1. Olduk.

Yurdumuzun birçok yeri düşman işgali altındayken, halkımız kadını, erkeği, yaşlısı ve genciyle ülkemiz için zor şartlar altında bir karış toprağını vermemek için mücadele verirken, Mehmet Akif ERSOY milletimize cesaret vermek, duygularını harekete geçirmek üzere İstiklal Marşımızı yazmıştır. "Doğduğumdan beridir aşığım istiklale" diyen Mehmet Akif ERSOY, "İstiklal Marşı" adını verdiği şiirini İstiklal Harbinde kanının son damlasına kadar mücadele eden kahraman ordumuza ithaf etmiştir.

İstiklal Marşının 100. yılında İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri kapsamında ilçemizde düzenlenen "100.YILINDA İSTİKLAL MARŞIMIZ'' temalı afiş tasarımı yarışmasında okulumuz 9. Sınıf öğrencilerinden  Hümeyra ÇAVUŞOĞLU İlçe birincisi olmuştur.

Kıymetli öğrencimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize ve desteklerini esirgemeyen ailesine de teşekkür ederiz.

ALLAH BU MİLLETE BİR DAHA İSTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN

Mehmet Akif ERSOY