Yayınlarımız

Dergi ve gazetelerimiz

Eyl

'Dergimiz Derdimizdir' sloganıyla her sene çıkardığımız 'Adil Name' dergimizin 5. Sayısıyla karşınızdayız.

Tem

Edebiyat dergimiz Işkın ikinci sayısıyla sizlerle. Dergicilik Kulübü bünyesinde hazırlanan ve okulumuz öğrencilerinin şiir, hikâye, deneme ve makale türündeki yazılarından oluşan kültür ve edebiyat dergimiz Işkın zengin içeriğiyle yayında. Tüm okurlarımıza keyifli okumalar dileriz.

Tem

Şehit Adil ailesi olarak birinci sayısıyla İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği "Okul Gazeteciliği Yarışması"nda İstanbul Birinciliği aldığımız tamamı İngilizce olan ABC POST Dergimizen 2023 yılında 4. sayısını yayınlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ekm

Şehit Adil ailesi olarak birinci sayısıyla İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği "Okul Gazeteciliği Yarışması"nda İstanbul Birinciliği aldığımız tamamı İngilizce olan ABC POST Gazetemizin 3. sayısını yayınlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ekm

Okul dergimiz Adil Nâme'nin dördüncü sayısı yayımlandı. Okuruna yeni ufuklar kazandırmayı amaç edinen Adil Nâme, yeni sayısında makale, araştırma-inceleme, deneme, biyografi, röportaj, çeviri, şiir, resim, karikatür gibi farklı türlerdeki çalışmalarla yine oldukça zengin bir içeriğe sahip.

Haz

Edebiyat dergimiz Işkın sizlerle. Uzaktan eğitim sürecinde kesintisiz devam ettiğimiz kulüp faaliyetleri meyvesini vermeye devam ediyor. Kültür Edebiyat ve Kütüphanecilik Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan Işkın dergisi yayında.

Bilimin ve sanatın farklı alanlarına ait nitelikli çalışmaları ve zengin içeriğiyle okuruna yeni ufuklar kazandırmayı amaçlayan Adil Nâme, üçüncü kez sizlerle.

May

Şehit Adil ailesi olarak birinci sayısıyla İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği "Okul Gazeteciliği Yarışması"nda İstanbul Birinciliği aldığımız tamamı İngilizce olan ABC POST Gazetemizin ikinci sayısını yayınlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

İstanbul Birincisiyiz

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Gazete ve Dergi Yarışmasında okulumuzun ilk İngilizce gazetesi olan ABC Post İstanbul birincisi seçilmiştir.

May

Biyoloji Kulübümüzün emekleriyle ortaya çıkan Biyolüminesans dergimiz sizlerle...

Tem

3 yıllık Eğitim-Öğretim yılını geride bırakan okulumuz akademik başarılarının yanında kültürel etkinliklere de yer vermeye devem ediyor.

İlkini de 2018'de "Adilname" adıyla çıkardığımız okul dergimizin bu sene ikinci sayısını çıkardık. Okul idaremizin, öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla dolu dolu hale getirdiğimiz dergimizi çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Okul dergimizin yanında okulumuz "Tarih ve Düşünce Kulübü "öğrencilerimizin hazırlamış olduğu "Tarih ve Düşünce " dergimizi de çıkardık.

Biyoloji Kulübü öğrencilerimizin "Biyolüminesans" dergisini de çıkarmalarının haklı gururunu yaşıyoruz.

Okulumuzu tanıtan, biyoloji sevdalılarını buluşturan, tarihi sevdiren ve düşündüren  bu dergilerimize okul sitemizden ulaşabilirsiniz. Keyifli okumalar dileriz.